Tule mukaan ilmaiseen Valmenna Verkossa 4 viikon valmennukseen  

Neljänä tiistaina 6.2. - 27.2.24. klo 18 - 19  

Tulen mukaan

4 kriittistä askelta menestykseen verkkovalmennuksessa 

Verkkovalmennuksen vallankumous on täällä, ja sen edut ovat selvät: laaja-alainen asiakaskunta, kustannustehokkuus ja dynaamisuus.

Tutustu neljään olennaiseen askeleeseen, jotka mullistavat digikurssiesi tehokkuuden ja kilpailukyvyn.

Säästä aikaa ja rahaa sekä sitouta asiakkaasi tarjoamalla laajempi palveluvalikoima.

Tartu verkkokoulutuksen mahdollisuuksiin nyt ja auta valmennustasi erottumaan kilpailijoista

Haluan oppia tekemään verkkokursseja

Intensiivikurssi 1, ti 6.2. klo 18-19

Oman osaamisen ja asiantuntemuksen tunnistaminen ja muuttaminen liiketoiminnaksi.
Osallistujien tarpeiden ymmärtäminen ja omaan osaamiseen ja intohimoihin perustuvan aiheen valinta. Aiheen rajaus: miten pitää kurssi kapeana, mutta riittävän syvällisenä. Käytännön harjoitus: ideoiden generointi, arviointi ja valinta. Kuinka voit hyödyntää tekoälyn edistyneitä työkaluja ja algoritmeja optimoidaksesi kurssisi sisällön, käyttäjäkokemuksen ja osallistujien sitoutumisen

Intensiivikurssi 2, ti 13.2. klo 18-19

Käytännön työkalut ja vinkit kurssin aiheen löytämiseksi, joka resonoi kohdeyleisösi kanssa.
Syvä sukellus viiden kriittisen kysymyksen avulla, joiden avulla hahmotat unelmakohderyhmäsi ja rakennat heidän kanssaan yhteyden. Luodaan asiakasavatar, joka auttaa sinua ymmärtämään ja palvelemaan kohderyhmääsi entistä paremmin. Askel askeleelta opastus, joka auttaa sinua päättämään, mikä kurssityyppi tukee parhaiten tavoitteitasi ja kohderyhmäsi tarpeita.

Intensiivikurssi 3, ti 20.2. klo 18-19

Tänä iltana sukellat syvälle asiakaslupauksen merkitykseen ja sen rakentamisen taiteeseen. Opit tunnistamaan avainelementit, jotka muodostavat vaikuttavan asiakaslupauksen, joka resonoi kohdeyleisösi kanssa ja erottaa sinut kilpailijoista.

Lisäksi pureudumme kurssin nimen merkitykseen ja vaikutukseen kurssisi menestykseen. Saat käytännön työkaluja ja strategioita, jotka auttavat sinua luomaan kiinnostavan, mieleenpainuvan ja toimivan kurssin nimen, joka houkuttelee ja sitouttaa osallistujasi heti ensisilmäyksellä.

Intensiivikurssi 4, ti 27.2. klo 18-19

Opit luomaan systemaattisen suunnitelman kurssin lanseeraukselle, joka optimoi resurssit ja varmistaa onnistuneen julkaisun.
Saat käytännön vinkkejä aikataulutuksen hallintaan ja tehokkaaseen projektinjohtoon. Askel askeleelta -ohjeet sisällön luomiseen, joka kietoutuu saumattomasti kurssisi rakenteeseen ja tavoitteisiin. Selkeä suunnitelma miten etenet. 

Haluan mukaan

Verkkovalmennuksen polulta: Haasteet ja ratkaisut

Verkkovalmennuksen suunnittelussa tekniset haasteet ja niiden tehokas hallinta voivat olla esteenä. On elintärkeää, että valmennusintegraatiot tukevat liiketoimintastrategiaasi ja tuovat selkeää lisäarvoa asiakkaillesi.

Ratkaisun avaimet näihin haasteisiin avautuvat Valmenna Verkossa -kurssilla.

Oppimani pohjalta loin kurssin
Valmenna Verkossa

Tule mukaan 4 viikon ilmaiseen intensiivivalmennukseen  alkaen ti 6.2. klo 18.00

Olen kokenut ammatillinen opettaja, yritysvalmentaja ja verkkokouluttaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus verkko-opetuksen parissa. Tämä kurssi on kokemukseni, tietotaitoni ja asiantuntemukseni tulosta.

Ilmoittaudu 4 viikon valmennukseen alta.  Valmennus on maksuton. 

Kun olet ilmoittautunut, saat linkin, jonka avulla pääset mukaan ti 6.2. klo 17.45 alkaen. 

 

Tulen mukaan