Pitkittynyt kriisi perheessä? Asiat eivät etene ja tuntuu, ettei kukaan kuuntele sinua. Sote-pyöritykseen on ratkaisuja

 

 

Sote-konsultaation avulla säästät aikaa, saat parempia tuloksia ja asiat etenevät. 
Huolet, pelot, tietämättömyys ja
suru, ovat usein läsnä huoltokiusaamis- ja vieraannuttamistilanteissa. Tilanteeseen on kuitenkin saatavana monenlaista apua.
SOITA TAI LAITA VIESTIÄ

Suurimmat pelot

"Mitä jos kaikki toisen tekemät väitteet uskotaan?"
Pelko on usein hyvin hallitseva, jopa lamaannuttava. Asioita ei uskalleta viedä eteenpäin, koska pelko leimatuksi tulemisesta on suuri. Syytökset ovat usein törkeitä, jopa absurdeja. Rohkaisen sinua, pelosta huolimatta, viemään asiaoita eteenpäin silloin, kun sille on tarve.
"Pelkään tehdä lastensuojeluilmoituksen lapsistani"
Lastensuojeluilmoituksen tekemistä pelätään silloinkin, kun se on lasten edun mukaisesti perusteltua tehdä. Jos kyse on aidosta huolesta koskien omia lapsiasi, lastensuojeluilmoitus on tapa saada kartoitus ja apua tilanteeseen. 
"En uskalla ottaa asioita esille, kun pelkään että tilanne toisen vanhemman kanssa pahenee entisestään."
En tiedä miten jaksan pitkittyneessä tilanteessa. Tämä on lähes jokaisen vanhemman pelko, jos ei kokoaikainen, ainakin aaltoileva pitkien prosessien aikana.

Kirjausten oikeellisuusOletko ajatellut, että  hyvin tehty pohjatyö ja kirjausten oikeellisuus sote-palveluissa nopeuttaa ja tuo hyötyä asian käsittelyyn kaikissa tilanteissa, myös oikeudessa.  

 

KATSO MITEN ASIAT VARMISTETAAN

Puheesta tekstiäOsaat kyllä kertoa mitä haluat, tarkoitat ja tarvitset, mutta saatko kirjoitetun asiatekstin kuulostamaan juuri siltä mitä tarkoitat? 

 

KATSO MITEN VOIN AUTTAA SINUA

Kokonaiskuva ja konkreettinen tuki


Usein sinua palvelevat tahot vaihtuvat ja sinut ohjataan aina uudelle henkilölle. Palvelukokonaisuus on monimutkainen ja tilanne vaikeasti hahmotettava.  Autan sinua luomaan kokonaiskuvan tilanteesta ja henkilöistä, jotka asiasi kanssa työskentelevät. 
KYSY LISÄÄ
Sinä tiedät, mitä apua tarvitset ja minulla on paljon verkostoja ja kontakteja eri alojen ammattilaisiin, jotka voivat auttaa. 

  • Lapsesi on joutunut vieraannuttamisen kohteeksi
  • Perhe tarvitsee perhevalmennusta
  • Tarvitset apua trauman selvittelyyn psykoterapiassa 
 Jos tarkoituksenasi ei ole lähteä viemään asioita eteenpäin, vaan työskennellä itsesi parissa, voit varata minulle ajan terapeuttiseen keskustelutukeen Eloa Herkkyydellä sivustolta. 
ELOA HERKKYYDELLÄ

Mira Sassi

Olen Mira Kettunen, uusioperheellinen äiti ja yrittäjä yrityksessä Eloa Herkkyydellä. Olen psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK), terveyspalvelujen tuottaja ja löydät minut JulkiTerhikki -rekisteristä.
Olen salassapitovelvollinen ja minua sitoo sosiaali- ja terveysalan lainsäädäntö. Yritykseni on rekisteröitynyt asianmukaisesti sotepalvelujen tuottajaksi.

 

Tämän palvelun käynnistämisessä minua ajoi vahva oikeudenmukaisuuden taju. Minusta meillä kuuluu olla sellaiset sote-palvelut, joissa asiakas tulee nähdyksi, hän saa palvelut jotka hänelle lain mukaan kuuluu tarjota ja ennen kaikkea lasten edut tulisi toteutua palveluverkoissa paremmin. Historiassani on myös henkilökohtainen kokemus siitä millaisia tunteita, ajatuksia ja käytännön haasteita vieraannuttaminen aiheuttaa.

Video Poster Image

Mieltä askarruttavia kysymyksiä

Ajanvaraus

Palvelut ovat ostettavissa Eloa Herkkyydellä verkkokaupasta nimellä

"Sote-konsultaatio aloituspalaveri 90 min" ja jatkopalaverit "Sote-konsultaatio jatkopalaveri 60 min". Tilauksen jälkeen otan sinuun yhteyttä etäpalaverin sopimiseksi. Maksutapoina mm. korttimaksut ja Klarnan maksupalvelut. 

Mikäli työskentelymme vaatii kirjauksiin perehtymistä, pyydän lähettämään asiakirjat kirjattuna kirjeenä. Tuntiveloitus sisältää myös asiakirjojen palauttamisen kirjattuna kirjeenä. Itsenäinen työskentely esimerkiksi asiakirjojen parissa laskutetaan toteutuneen ajankäytön mukaisesti. Asiakirjat palautetaan ja tehty kirjallinen materiaali luovutetaan, kun lasku on maksettu.

TÄSTÄ KAUPPAAN

 Älä odota liian kauan! Selvitetään asiasi yhdessä heti!

Hinnasto

 


 

Aloituskonsultaatio 105 eur / 90 min

Jatkotyöskentely 87 eur/ 60 min.

 
Minuun saat yhteyden sähköpostilla 
sotekonsultaatiomira(at)gmail.com  
VARAA 20 min. MAKSUTON KONSULTAATIO