TarjaTalks Oy:n asiakas- ja jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Päivitetty 9.3.21

Tässä GDPR-tietosuojaselostuksessa on määritelty, että TarjaTalks Oy on rekisterinpitäjä niin asiakas-, markkinointi- kuin verkkokurssialustan jäsenrekisterissä ja verkkokaupassa.

Rekisterit sisältävät sekä yritysten edustajien että yksityisten ihmisten henkilötietoja. Markkinointiviestintää varten suostumus pyydetään molemmilta.

TarjaTalks Oy on sitoutunut toimimaan tietosuoja-asetuksen ja sitä soveltavan lainsäädännön periaatteiden mukaisesti voidakseen palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue siis alla oleva tietosuojaseloste huolellisesti.

 

1. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö
Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot: TarjaTalks Oy, y-tunnus 3177635-4, Näsiäkuja 12 A, 70340 Kuopio
Tietosuojavastaava ja yhteyshenkilö: Tarja Kekäläinen, tarja(at)tarjatalks.com, tel. 0401991023
Verkkosivustoni osoitteet ovat: https://www.tarjatalks.com, https://www.dariak.fi, https://www.tarjatalks.fi ja https://www.successmindfactory.com.

2. Rekisterin nimi
Yritys käyttää rekistereistä seuraavia nimiä:
Tarja Talks Oy Asiakas-, jäsen- ja markkinointirekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn peruste ja tarkoitus
TarjaTalks Oy:n asiakas-, markkinointi- ja jäsenrekisterin sisältämät tiedot ovat henkilön itsensä antamat tiedot ja suostumus henkilötietojen käsittelyyn. Käsittelyn perusteena on asiakassuhteen hoitaminen, markkinointi, myynti, koulutus ja jäsenyys sekä tuotteiden ja palvelujen kehittäminen.

Kerättyjä henkilötietoja säilytetään toistaiseksi niin kauan kuin asiakassuhde on voimassa tai niin kauan kunnes rekisteröity pyytää tietojensa poistamista, tai poistaa tietonsa itse. Pyydettäessä henkilötieto poistetaan markkinointirekisteristä 14 pv kuluessa.

Rekisteriin pääsy on vain rekisterinpitäjällä.

4. Rekisterin tietosisältö
TarjaTalks Oy kerää tietoja voidakseen tarjota sinulle henkilökohtaisempaa palvelua, neuvontaa, koulutuksia ja ohjausta. Verkkosivuilla sijaitsevilla lomakkeilla saatan pyytää sinulta henkilötietojen, kuten nimi, yritys, sähköposti ja puhelinnumero, lisäksi täydentäviä tietoja kuten titteli, työtehtävä tai organisaatio, jossa työskentelet. Lisäksi verkkokaupassa tilausta tehdessäsi voin pyytää osoitetietojasi ja maksutietojasi.

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi. Lisäksi, kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/

Verkkosivuilla olevaan chat-palveluun et tarvitse käyttää henkilötietojasi.

Evästeet ja analytiikka
Evästeiden avulla kerään tietoja verkkosivujeni vierailijoiden sivuston käytöstä ja käyttäjämääristä. Tällaisia järjestelmiä ovat mm. facebook.com ja googleanalytics.com. Tietojen avulla voin selvittää kuinka moni vierailee sivustollani, miten vierailijat käyttävät sivustoani ja kuinka pitkään he siellä viipyvät ja mitä tietoja hakevat. Tietoihin sisältyvät esimerkiksi käytettävän selaimen ja käyttöjärjestelmän tiedot, vierailujen ajankohta ja määrä, sekä sivut, joilla vieraillaan. Eväste sivuillani sisältää myös ainutlaatuisen tunnistenumeron, jonka avulla käyttäjän selain voidaan tunnistaa seuraavan kerran, kun hän vierailete sivustollani ja näin helpottaa sivustoni käyttöä. Evästeet seuraavat myös mitä hakuja ihmiset tekevät sivustoiltani ja mitä selaimia, tietokoneita ja käyttöjärjestelmiä he käyttävät. Evästeiden käytön tason voit itse valita evästeilmoituksesta.

TarjaTalks verkkosivuilla ja -kaupassa  käytän Google Analyticsin verkkoanalytiikkaa tuottavia palveluita. Hyödynnän tämän työkalun keräämiä tietoja verkkosivujeni ja verkkokauppani käytön kehittämiseen ja seurantaan.

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuuttasi, koska et tarvitse täyttää lomaketta jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetan väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetan useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Mainonta ja media sivuillani
Teen sivuillani mainontaa, jonka yhteydessä käytän myös evästeitä. Evästeiden avulla mainontaa voidaan kohdentaa eri asiakkaille eri tavoilla. Verkkosivuillani käytetään useampia eri järjestelmiä, joilla mainoksia näytetään. Käyttötavat riippuvat yhteistyökumppanista eli mainostajasta. Pelkkien evästeiden avulla sivustoni käyttäjää ei voida tunnistaa.
Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Linkitykset verkkosivuiltani kolmannen osapuolen palveluihin
Verkkosivuillani ja -kaupassani on ulkopuolisiin palveluihin johtavia linkkejä, kuten Twitterin, Facebookin, Instagramin, LinkedInin ja Pinterestin jakopainikkeet, lisäksi verkkosivuiltani vierailija saattaa ohjautua yhteistyökumppaneitten palveluihin. Näiden uudelleen ohjautumisten kautta eri palveluntarjoajat itse saattavat kerätä sinusta tietoja ja asettaa linkin käyttäjän koneelle evästeitä, joiden käyttö ei ole TarjaTalsk Oy:n hallinnassa. Linkkien käytöstä vastaa verkkosivujen ja -kaupan vierailija itse.

Myös tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kumppanit
TarjaTalks Oy toimii alihankkijana Valmennusmajakalle (Finn Connection Trade House Oy) ja on sitoutunut noudattamaan kumppanin vaatimia toimintaohjeita koskien opiskelijoiden henkilötietoja. Rekisterinpitäjänä ja tietojen säilyttäjänä toimii Valmennusmajakka. TarjaTalks Oy ei tallenna Valmennusmajakan asiakkaiden tietoja omiin järjestelmiinsä.

Markkinointini automaatio ja sähköpostimarkkinointi
TarjaTalks Oy käyttää markkinoinnin automaatiopalvelua kajabi.com . Kun vierailija täyttää sivuillani tarjatalks.com, dariak.fi, tarjatalks.fi, successmindfactory.com tai facebook.com/TarjaTalks tilaus- tai yhteydenottolomakkeen, toimenpiteestä tallentuu eväste Kajabi palveluihin, joiden avulla tiedot yhdistyvät asiakkaan luovuttamiin tietoihin. Automaatio huolehtii tiedotteiden ja markkinoinnin lähettämisestä asiakkaille.

​Jaan ajankohtaista tietoa TarjaTalks Oy:n ja SuccessmindFactoryn tuotteista ja palveluista sähköpostilla ainoastaan suostumuksen antaneille henkilöille. Asiakkaana voit milloin tahansa poistaa nimesi ja sähköpostiosoitteesi postituslistoilta sähköpostikirjeen alareunasta löytyvän linkin kautta. Sähköpostiviestit voivat sisältää evästeitä ja jäljitteitä, joiden avulla saan tietoa siitä, oletko avannut, lukenut tai poistanut viestin. Jos poistat sähköpostiosoitteesi listalta, en enää voi lähettää sinulle tiedotteita tai tarjouksia.

Saatan lähettää tiedotteita sekä myynti- ja markkinointiviestejä myös muiden tiedotteiden tilaajille.

5. Säännönmukaiset tietolähteet
Kaikissa välineissä tiedonkeräys perustuu henkilön itsensä antamiin tietoihin ja suostumukseen tietojen käytöstä. Tietojen antajalla on oikeudet ja mahdollisuudet poistaa tai tarkistaa omia tietojaan halutessaan.

Sosiaalinen media:
Tietoja saatetaan kerätä kampanjoiden, myynnin ja markkinoinnin yhteydessä. Kerättävät tiedot ovat nimi ja sähköposti. Muuten toiminta perustuu asiakkaan omaan vapaaehtoiseen toimintaan. Palveluja käytetään myös tiedottamiseen ja ohjaukseen. Kerättävä tieto saattaa olla nimi ja puhelinnumero. Lisäksi kampanjoissa asiakkaan käyttäytymistä voidaan profiloida, kuitenkin niin, että yksityiskohtaista tietoa voida liittää tai yhdistää tiettyyn asiakkaaseen.

Tallennuspalvelut:
Webinaareihin kirjautumisessa saatetaan kerätä etunimi ja sähköposti tiedot. Videoiden uudelleen katsomiseen pääsy on ainoastaan verkkokaupan kautta salasanalla. Kaikissa medioissa käyttäjiltä ei kerätä yksityiskohtaista tietoa, osassa palveluista saatetaan sopia tapaamisaikatauluja, jolloin asiakkaalta saatetaan kerätä nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Valmennuspalvelussa voidaan osallistujalta kerätä nimi, sähköposti ja puhelinnumero, joissakin tarvitaan pelkästään nimi ja sähköpostitiedot tai nimi ja käyttäjänimi.

Tyytyväisyyskyselyt:
Kyselyissä saatetaan kerätä asiakkaan nimi, sähköposti ja yritys, jossa työskentelee sekä asema yhtiössä.

Analytiikkapalvelut:
Evästeiden avulla analysoivat ja keräävät tietoa, jota ei voi yhdistää suoraan tiettyyn asiakkaaseen.

Verkkosivut ja verkkokauppa:
Verkkosivuilla ja verkkokaupassa kerätään tietoja yhteydenotto lomakkeella, uutiskirjeen tilauslomakkeella, jäseneksi liittymisessä tai verkkokauppaostosten yhteydessä. Kerättävät tiedot ovat nimi, sähköposti ja puhelin ja verkkokaupassa lisäksi saatetaan kerätä osoite ja maksuväline tietoja kuten tunnistettuna asiakkaana tehtyjen ostojen tiedot ja ostoprosessin eri vaiheet ja tapahtumat, valittu maksutapa ja maksuvälineiden yksilöintitiedot, pankkiyhteystiedot. Lisäksi saatetaan kerätä henkilötunnus luottosuhteessa tai siihen verrattavissa olevassa suhteessa olevilta, maksullisia tuotteita tai palveluja hankkivilta asiakkailta.

​Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voin tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisin ne moderointijonossa.

Rekisteröityneiden käyttäjien  käyttäjäprofiilien tiedot tallennetaan. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjä voi nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Tiedotteiden ja markkinointimateriaalien jakelupalvelut:
Jakelupalvelut keräävät ja kokoavat asiakkaiden nimi ja sähköpostitiedot kaikista TarjaTalks Oy:n käyttämistä tietolähteistä.Lisäksi ohjelmat profiloivat ja keräävät tietoa asiakkaan käyttäytymisestä tiedotteiden ja sähköpostien avaamisen yhteydessä.

Chat-palvelu:
Yksityiskohtaisia tietoja ei kerätä.

Laskutus:
Käytän laskutuksessa Merit Aktiva palvelua, jossa ovat kaikki laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot. Laskutusta varten voidaan kerätä asiakkaan nimi ja osoite tiedot sekä sähköposti, lisäksi yrityksiltä vaaditaan y-tunnus.​

6. Tietojen luovutukset
Henkilörekisterien tiedot ovat tarkoitettu vain TarjaTalks Oy:n käyttöön.
TarjaTalks Oy ei koskaan luovuta, myy tai vuokraa saamiaan tietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksessa.
Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Tietojesi säilytys tapahtuu palvelimille, jotka sijaitsevat pääasiallisesti EU:n alueella. Jotkin palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle, esimerkiksi Yhdysvaltoihin ja Iso-Britanniaan. Varmuuskopiointia tehdään vain, että tietosi olisivat turvassa myös tilanteissa, joissa pääasialliset palvelimet ovat saattaneet mennä epäkuntoon.

Verkkosivujen ja sähköisen markkinoinnin automaatiojärjestelmät ja sosiaalisen median palvelut sijaitsevat EU:n ulkopuolella, Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa. TarjaTalks Oy voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa valikoiduille yhteistyökumppaneille palveluiden toimittamiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja viestintään liittyviä tarkoituksia varten.

Näissä tapauksissa, kun tietoja siirretään säännönmukaisesti EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, TarjaTalks Oy on huolehtinut henkilötietojen suojan riittävästä tasosta ja varmistamalla, että kaikki palveluntarjoajat noudattavat tietosuojalainsäädäntöä EU:n lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjänä TarjaTalks Oy:n edustajalla on ainoastaan käyttöoikeus kerättyihin tietoihin. Yrityksen ulkopuolisilla ei ole pääsyä tietoihin. Tiedot ovat suojatuilla sivustoilla.

8. Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin. Hänellä on myös oikeus pyytää tietojen oikaisemista tai poistamista sekä käsittelyn rajoittamista. Hän voi myös vastustaa käsittelyä sekä oikeutta siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Tietojen keruu perustuu vapaaehtoisuuteen.
Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Jos haluat tarkempaa tietoa omien tietojesi käsittelystä, lähetä pyyntösi osoitteeseen tarja(at)tarjatalks.com.

Liitä pyyntöösi seuraavia tietoja:
1. Sähköpostiosoite, jolla olet tilannut uutiskirjeen eli jonka avulla voin identifioida sinut. Kerro myös missä roolissa otat yhteyttä eli oletko esim. sähköpostieni vastaanottaja.
2. Kerro minulle haluatko tietää, mitä tietoja TarjaTalks Oy:llä on sinusta vai haluatko kenties muuttaa, korjata tai poistaa tietojasi.
3. Haluatko peruuttaa suostumuksesi TarjaTalks Oy:n tiedotteiden ja markkinoinnin vastaanottoon?
Rekisteröidyllä on aina oikeus peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa. Peruutuksen voit lähettää osoitteeseen tarja(at)tarjatalks.com

9. Tietojen antamisen pakollisuus ja antamatta jättäminen
Jos et halua että käsittelen tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydän että et toimita TarjaTalks Oy:lle mitään tietoja. Tällöin en tietenkään voi sinua palvella, etkä pysty hankkkimaan tuotteitani tai palvelujani.