Tee-se-itse verkkokauppa 

Verkkovalmennuksessa opit miten verkkokauppa perustetaan ja mitä kaikkea sinun pitää ottaa huomioon. Saat myös hyvän kuvan siitä, paljonko verkkokaupan perustaminen maksaa ja kuinka se saadaan kannattamaan. 

 

HALUAN OPPIA TEKEMÄÄN VERKKOKAUPAN

1 Verkkokaupan suunnitteluEnnenkuin valitset verkkokauppa-alustan sinun tiedettävä mitä tarvitset ja mitä kaikkea aiot myydä kaupassasi. Katso myös tulevaisuuteen, aiotko kehittää 
kauppaa tulevaisuudessa. 

2 Verkkokauppa-alustan valintaMitä sinun on huomioitava verkkokauppa-alustan valinnassa.  Miten eri verkkokauppa-alustat eroavat toisistaan. Mitä kustannuksia verkkokaupasta syntyy. Maksu- ja kuljetuspalvelujen valinta. 

 

3 Myynti ja markkinointiPerustaminen ei ole valmis, kun verkkokauppa-alusta on valittu. Sisällöntuottaminen verkkokauppaan on se "ison juttu" kohti menestystä. Miten teet selkeän ja myyvän sisällön verkkokauppaasi. 
 
Tämän valmennuksen avulla saat perustettua toimivan ja tuottavan verkkokaupan. Vältät pahimmat karikot, joita perustamiseen liittyy ja osaat kehittää verkkokauppaasi myös tulevaisuudessa. 

Valmennuksen hinta on vain 47 € (sis.alv.)

Tee-se-itse verkkokauppa on verkkovalmennus, joten voit edetä omaan tahtiisi. Valmennuksen tukena on oma ryhmä Verkkokurssilla ja myös Facebook ryhmä, jossa voit kysyä, jos mieltäsi askarruttaa jokin asia verkkokaupan perustamisessa tai markkinoinnissa. 

HALUAN VALMENNUKSEN

Valmennuksen sisältö


Ps.  

Tiesithän, että voit osallistua ja seurata valmennuksiani myös Kajabi App`in kautta 

Lataa Kajabi App ilmaiseksi omasta sovelluskaupastasi


 

HALUAN VALMENNUKSEN
 

Osta kurssi  marraskuun loppuun mennessä, niin saat yhden henkilökohtaisen ohjauksen kaupan päälle (arvo 78 €) 

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTTIA

Mitä valmennuksesta on sanottu

Koulutus oli erinomainen alustus ja koonnos. Kouluttaja oli loistava! Ammattitaitoinen ja toi asiat esille havainnollisten esimerkkien kautta. Kiitos paljon erittäin ihanasta koulutuksesta.

-Verkkokauppakoulutus 2.6.22-

 

Valtavan hyvä kokonaisuus verkkokaupan perustamiseen liittyvistä erilaisista asioista. Hyvä konkreettinen koulutus

 
-Verkkokauppa pystyyn kuukaudessa koulutus 06/2022 - 

Lähdetään yhdessä perustamaan sinulle verkkokauppa. Tule valmennukseen!

Osta valmennus ja pääset heti sisälle verkkokaupan perustamiseen liittyviin asioihin. Tukena  taustalla olen minä, niin kurssin ryhmässä kuin Facebook ryhmässä. Et siis ole yksin perustamassa, vaan saat apua ja neuvoja.   
OSTA VERKKOKAUPPA VALMENNUS