Tee-se-itse verkkokauppa 

Verkkovalmennuksessa opit miten verkkokauppa perustetaan ja mitä kaikkea sinun pitää ottaa huomioon. Saat myös hyvän kuvan siitä, paljonko verkkokaupan perustaminen maksaa ja kuinka se saadaan kannattamaan. 

 

HALUAN OPPIA TEKEMÄÄN VERKKOKAUPAN

1 Verkkokaupan suunnittelu


Sinun tiedettävä mitä tarvitset ja mitä kaikkea aiot myydä kaupassa. Määritä kohdeyleisösi. Sinun on tiedettävä kenelle myyt. Sinun on tiedettävä mitä kuluja verkkokaupan perustamisesta syntyy. Katso myös tulevaisuuteen, miten olet ajatellut kehittää kauppaa tulevaisuudessa. Selkeä suunnitelma säästää aikaa ja rahaa. 

2 Verkkokauppa-alustan valintaTämä on ensimmäinen kohta, jossa verkkokauppaprojektisi voi mennä pieleen. Mitä sinun on huomioitava verkkokauppa-alustan valinnassa, onko alustoissa eroja. Mitä kustannuksia verkkokaupasta syntyy. Maksu- ja kuljetuspalvelujen valinnassa vaihtoehtojen pois jättäminen on aina riski.  

3 Myynti ja markkinointiPerustaminen ei ole valmis, kun verkkokauppa-alusta on valittu. Sisällöntuottaminen verkkokauppaan on se "isoin juttu" kohti menestystä. Miten teet selkeän ja myyvän sisällön verkkokauppaasi? Miten voit edistää myyntiä, kun asiakas on tullut kauppaasi? Miten asiakasvirtoja rakennetaan järjestelmällisesti? 
 
 

MITEN KANNATTAVA VERKKOKAUPPA PERUSTETAAN?

 
Verkkokaupan perustaminen voi tuntua helpolta, mutta on erittäin tärkeää ymmärtää kaikki prosessin vaiheet. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit perustaa kannattavan verkkokaupan ja mitä kurssilla käydään läpi:

Määritä kohdeyleisösi  - Selvitä kilpailua - Valitse sopiva alusta  -  Listaa kustannukset ja myyntitavoitteet - Selvitä mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä sinulle - Luo houkutteleva verkkosivusto - Markkinoi verkkokauppaasi -  Luo markkinointistrategia -  Tarjoa hyvää asiakaspalvelua - Seuraa myyntiä ja tilastoja  

Muista, että menestys vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja jatkuvaa kehittymistä.

Tämän valmennuksen avulla saat perustettua toimivan ja tuottavan verkkokaupan. Vältät pahimmat karikot, joita perustamiseen liittyy ja osaat kehittää verkkokauppaasi myös tulevaisuudessa. 

 

Valmennuksen hinta on vain 57 € (sis.alv.)

Tee-se-itse verkkokauppa on verkkovalmennus, joten voit edetä omaan tahtiisi. Valmennuksen tukena on oma ryhmä Verkkokurssilla ja myös Facebook ryhmä, jossa voit kysyä, jos mieltäsi askarruttaa jokin asia verkkokaupan perustamisessa tai markkinoinnissa. 

HALUAN VALMENNUKSEN

Valmennus sisältää


Ps.  

Tiesithän, että voit osallistua ja seurata valmennuksiani myös Kajabi App`in kautta 

Lataa Kajabi App ilmaiseksi omasta sovelluskaupastasi


 

HALUAN VALMENNUKSEN
 

 

Mitä valmennuksesta on sanottu

Koulutus oli erinomainen alustus ja koonnos. Kouluttaja oli loistava! Ammattitaitoinen ja toi asiat esille havainnollisten esimerkkien kautta. Kiitos paljon erittäin ihanasta koulutuksesta.

Verkkokauppakoulutus 2.6.22

 

Asiantunteva kouluttaja, paneudutaan tärkeisiin asioihin verkkokauppaa perustaessa. Sain kurssilta juuri sellaista tietoa kun kaipasinkin verkkokaupan perustuksesta. Hahmotus kokonaisuudesta on nyt parempi ja rohkaisee tekemään verkkokaupan valmiiksi tulevaisuudessa.

 
Verkkokauppa pystyyn kuukaudessa koulutus 05/2024

Lähdetään yhdessä perustamaan sinulle verkkokauppa. Tule valmennukseen!

Osta valmennus ja pääset heti sisälle verkkokaupan perustamiseen liittyviin asioihin. Tukena  taustalla olen minä, niin kurssin ryhmässä kuin Facebook ryhmässä. Et siis ole yksin perustamassa, vaan saat apua ja neuvoja.   
OSTA VERKKOKAUPPA VALMENNUS