Takaisin blogin etusivulle
Tavoitteet ja suunnitelmat

Miten tavoitteet saavutetaan sujuvasti

#suunnittelu #tavoitteet Nov 07, 2023

Aika moni meistä tuskailee tekemättömien töiden kanssa

Varmaan sinullekin on tuttua sanat:
"Pitäisi tehdä....."

Olen suunnitellut sinulle tehtävälistan auttamaan sinua saavuttamaan omat tavoitteesi askel kerrallaan. Yrittäjänä olet varmasti tietoinen siitä, että menestykseen tarvitaan suunnitelma, omistautumista ja johdonmukaista toimintaa ja ennen kaikkea rytmiä.

Tämä viikon mittainen tehtävälista ei ole pelkkä lista - se helpottaa sinua  askel askeleelta viemään asioita eteenpäin kohti päämäärääsi ja unelmien toteuttamista.

Jokainen päivä, viikon ajan, tarjoaa sinulle yhden konkreettisen tehtävän, jonka avulla voit kehittää itseäsi ja/tai liiketoimintaasi.

Tunnistan hyvin yrittäjän arjen haasteet ja kiireen, ja siksi olen suunnitelleet tehtävät niin, että ne ovat toteutettavissa, vaikka olisit kuinka kiireinen. Päivittäiset tehtävät vievät sinua lähemmäksi tavoitteitasi ja auttavat sinua keskittymään oikeisiin asioihin.

 

Otatko haasteen vastaan?

Lupaan, että tämä viikko on investointi itseesi ja liiketoimintaasi. Se tarjoaa sinulle tilaisuuden kasvaa, oppia ja kehittyä.

Joten tartu kynään, ota viikko haltuun ja lähde kohti tavoitteiden täyttymistä ja menestystä

"Askel kerrallaan"

 

Tässä viikon ajalle päivän tehtävät yrittäjille, jotka auttavat heitä etenemään kohti tavoitteitaan "Askel kerrallaan" -periaatteella.

Voit aloittaa mikä päivä tahansa. 

Päivä 1- Tavoitteiden selkeyttäminen:
Päivän tehtävä: Kirjoita ylös kolme päämäärääsi ja määrittele, miksi ne ovat sinulle tärkeitä. 

Päivä 2- Toimintasuunnitelman laatiminen:
Päivän tehtävä: Suunnittele konkreettinen toimintasuunnitelma yhden tavoitteen saavuttamiseksi. Määrittele askeleet ja aikataulu.  

Päivä 3 - Verkostoituminen:
Päivän tehtävä: Ota yhteyttä yhteen potentiaaliseen yhteistyökumppaniin tai asiakkaaseen ja jaa heille lyhyt esittely itsestäsi ja liiketoiminnastasi. 

Päivä 4- Oma kehittyminen:
Päivän tehtävä: Lue yksi artikkeli, kirja tai katso video, joka liittyy liiketoiminnan kehittämiseen tai itsesi kehittämiseen yrittäjänä. Tee muistiinpanoja ja ota oppimasi käyttöön. 

Päivä 5- Asiakaspalaute:
Päivän tehtävä: Pyydä palautetta yhdeltä asiakkaaltasi tai yhteistyökumppanilta. Kysy, mitä olet tehnyt hyvin ja miten voit parantaa palvelua. 

Päivä 6- Rentoutumispäivä:
Päivän tehtävä: Ota aikaa itsellesi ja rentoudu. Hyvinvointi on tärkeää myös yrittäjälle. Tee jotain, mikä tuo sinulle iloa ja rentouttaa. 

Päivä 7 - Viikon yhteenveto ja seuraavan viikon suunnittelu:
Päivän tehtävä: Käy läpi viikon saavutukset ja mieti, mitä voit oppia. Suunnittele myös seuraavan viikon tavoitteet ja toimenpiteet. 

Näiden päivän tehtävien avulla voit  kehittää itseäsi ja tapaasi toimia. Tämä vie liiketoimintaasi vähitellen ja johdonmukaisesti eteenpäin.  Lista tarjoaa rakennetta ja ohjausta matkallasi kohti menestystä.

Tsemppiä viikkoon!

Valmentajasi, 

Tarja

Tule mukaan yhteisöön  - opi yrittämisestä!

Uutisia, tukea, sparrausta, tietoa ja uusia kertomuksia yrittäjyydestä ajantasaisena tietona. 

TULE MUKAAN - klikkaa tästä

 

Tilaa vinkkejä ja tietoa yrittäjyydestä

Inhoan spämmäystä yhtä paljon kuin sinä. Saat vain sinulle hyödyllistä tietoa ja voit poistua milloin haluat listalta. Katso Tietosuojaseloste sivun alalaidasta.