14 HELPPOA ASKELTA KEHITTÄÄ YRITYSIDEAA

47,00 € (sis. alv. 24%)

SEURAAVA KURSSI ALKAA 1.9.23

 

Liiketoimintasuunnitelman tekeminen tai päivittäminen on ajankohtaista, kun haluat kehittää yritystäsi tai aloittaa yritystoiminnan.

 

Tarvitset päivitettyä suunnitelmaa, kun haluat saada yritystoimintasi menestymään ja mm. yhteistyökumppaneiden hakemisessa tai lainaneuvottelujen tukena. 

Päivitä tai tee liiketoimintasuunnitelmasi vaivattomasti ja helposti näiden 14 askeleen avulla. Mitä nopeammin uudistettu yritystoiminnan kehittämissuunnitelma on valmis, sitä nopeammin pääset kehittämään järjestelmällisesti yritystoimintaasi. 

Tämä kokonaisuus antaa sinulle

  • 14 askeleen kehittämissuunnitelmatyökalun, johon on on helppo rakentaa oman yrityksen liiketoiminnan etenemispolku
  • videoita, joissa ohjaan ja neuvon päivittämisessä
  • päivitetyn kehittämissuunnitelman saat ihan omaan tahtiin valmiiksi, vaikka viikossa. Kurssin kesto 30 päivää. 
  • kurssiin kuuluu viikottainen 30 min tapaaminen torstaisin klo 9.00. Silloin voit kysyä minulta mitä tahansa yrittämiseen liittyvää asiaa ja autan sinua eteenpäin, jos jokin asia "jumittaa". 

Korosta kehittämisessä yrityksesi vahvuuksia. Vahvuutesi on se mitä tiedät ja osaat. Yritykset menestyvät, koska ovat kilpailijoitaan parempia tai omaleimaisempia. Keskity siis myös omiin kilpailuetuihisi.

Menestyäkseen yrittäjän on suunniteltava toimintaansa ja luotava itselleen toiminnalleen keskeisiä tapoja ja rytmi, joita noudattaa.

Koulutuksessa saat yrityksellesi liiketoimintasuunnitelman tai päivitetyn kehittämissuunnitelman ja paljon uusia näkemyksiä menestyvään yritystoimintaan. 

    ✓ Kurssin voit maksaa pankki- tai luottokortilla. Voit myös käyttää Paypal maksua halutessasi.  

 

Tilitiedot

Tarvitsetko apua? Lähetä meille sähköpostia tai soita meille numeroon 0401991023

Jatka

Maksutiedot
Maksutiedot
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Uusi
PayPal

Jatka

Viimeistele tilaus

Tähän yhteyteen sopisi hyvin myös yrityksen menestymiselle merkittävän tekemisen aloittaminen eli markkinoinnin suunnittelu. 

Maksa samalla molemmat!