Tarja Kekäläinen

Yrittäjyysvalmennusta, yrityksen kehittämistä,  aloittavien yrittäjien valmennusta, verkkokaupan perustaminen ja markkinoinnin strategiat ja suunnittelu sekä digimarkkinointi. 

Tutustu Tarjaan

Mira Sassi

Psykiatrinen sairaanhoitaja, sote konsultaatiota ja some-assistentin palveluja. 

Tutustu Miraan

Hei, olen Tarja Kekäläinen

 TarjaTalks Oy:n perustaja

 

Olen aina kulkenut omaa polkuani, välillä kompastellen ja välillä sujuvasti askeltaen. Koskaan en ole kadottanut innostuneisuuttani ja uteliaisuuttani uutta kohtaan. Niinpä haluan luoda jotakin uutta myös TarjaTalks yritykseni ympärille. 
 
Ystäväni kuvailevat minua rohkeaksi. Olen erittäin tavoitteellinen kaikessa mitä teen ja haluan tehdä kaiken niin hyvin kuin mahdollista. Laitan siis itseni peliin jokaisessa asiakaskohtaamisessa ja valmennuksessa.
 
Minusta tärkeintä valmennuksessa on se, että pystyn auttamaan sinua eteenpäin omassa toiminnassasi. Sinun menestymisesi on minulle tärkeää. 
 
Yrittäjyys on minulle elämäntapa, enkä voisi  kuvitella itseäni tekemässä mitään muuta. Yrittäjäksi ryhtyminen on rohkeaa,  jokaisen yrittäjän tulisi muistaa tämä. 
 

Minun tarinani

 
Matkani yrittäjäksi ja kouluttajaksi on kulkenut monen maan ja pysähdyksen kautta.
Matkailuala on ollut minulle lähellä sydäntä. Tuo rakkaus alaan vei minut ulkomaille yli 10 vuodeksi. Matkallani, kohti yrittäjyyttä, olen kerännyt mukaani valtavan määrän osaamista ja tietoa elämän,  koulutusten ja erilaisten työtehtävien kautta. Kaikki se tieto on sinun käytettävissä koko jäsenyytesi ajan. 
 
Blogin ja podcastien kautta voit tutustua minuun paremmin. Samalla voit lukea enemmän omasta  yrittäjyyden polustani ja saat samalla hyödyllistä tietoa yrittäjänä toimimisesta.  
Kuka on yrittäjä Tarja
3:39
 

 Mira Sassi 

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed. Mauris pellentesque eget lorem malesuada wisi nec, nullam mus. Mauris vel mauris. Orci fusce ipsum faucibus scelerisque.

Lue ajatuksia yrittäjyydestä TarjaTalks Blogista

Elämällä opittua

Tästä tarina alkaa. Miksi yrittäjyys on minulle elämäntapa? Mitä kaikkea olen sarjayrittäjyydessä oppinut, sen voit lukea blogeistani tulevaisuudessa. Ensimmäinen tarinani kertoo taustaa yrittämiseen ja omiin unelmiini. 

 

 

Yhtiömuodon valinta

Tässä kirjoituksessa annan vinkkejä yhtiömuodon valintaan.  Jokainen yritysmuoto on erilainen ja yritystoiminan aloittamisvaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota useisiin seikkoihin, ennen kuin tekee päätöksen yhtiömuodosta.  

Pelkästään edulliset perustamismaksut eivät ole hyvä päätöksen perusta. 

Tulossa! Mistä löytyy innostus ja motivaatio jokaiseen päivään?

Yrittäjyydessä on ylä-ja alamäkiä.Mistä yrittäjä kaivaa motivaation ja innostuksen niinä huonoina päivinä? Tämä on visainen kysymys, joskus tuntuu siltä, että heitän koneen nurkkaan ja menen peiton alle, enkä tule sieltä enää koskaan pois. 

Siirry blogiin

Seuraa minua Somessa!

Laita viestiä valmentajille

Onko sinulla kysyttävää? Laita kysymyksesi alla olevalla lomakkeella

 

Tietosi ovat turvassa, lähetämme sinulle ainoastaan tietoa, jota olet tilannut eli kiinnostukseesi liittyvää asiatietoa.