Tarja Kekäläinen

YTM, paikallistalouksien kehittäminen ja yrittäjyys pääaineena sekä ammatillinen opettaja ja vientisihteeri.

Yrittäjyysvalmennusta, yrityksen kehittämistä,  aloittavien yrittäjien valmennusta, verkkokaupan perustaminen ja markkinoinnin strategiat ja suunnittelu sekä digimarkkinointi. 

Yrittäjä yrityksessä TarjaTalks Oy

Viedään yhdessä liiketoimintasi uudelle tasolle!

Tutustu Tarjaan

Sari Pitkonen

Kokemusta somaattisen puolen hoitotyöstä sekä päihde- ja mielenterveysasiakkaiden kanssa työskentelystä.  

Lempeällä läsnäololla haluan luoda tilaa ajattelulle ja rohkaista eteenpäin kohti muutosta.

 Yrittäjä yrityksessä Parempi Polku

Olen mielelläni mukana auttamassa sinua luomaan parempaa jaksamista työhösi!

Tutustu Sariin

Mira Kettunen

Vahvuutena sisällöntuotannossa ja someassistentin palveluissa on yhteys luontoon. Sydämessä Suomalainen Luonto sekä kunnioitus kotimaisia brändejä kohtaa ja halu edistää näitä molempia.

Some-assistenttina autan sinua ja yritystäsi luomaan ja aikatauluttamaan sosiaalisen median sisältöä, kuten kuvia, videoita ja tekstejä, jotka houkuttelevat ja sitouttavat kohdeasiakkaitasi.

 

Tutustu Miraan

Hei, olen Tarja Kekäläinen

 TarjaTalks Oy:n perustaja

 

Olen aina kulkenut omaa polkuani, välillä kompastellen ja välillä sujuvasti askeltaen. Koskaan en ole kadottanut innostuneisuuttani ja uteliaisuuttani uutta kohtaan. Niinpä halusin uudistaa yritykseni toimintaa ja luoda jotakin merkityksellistä TarjaTalks yritykseni ympärille. Näin syntyi TARJATALKS GROUP.  Joka on ryhmä osaajia, jotka haluavat vaikuttaa muiden ihmisten elämään positiivisesti. 
 
Ystäväni kuvailevat minua rohkeaksi. Olen erittäin tavoitteellinen kaikessa mitä teen ja haluan tehdä kaiken niin hyvin kuin mahdollista. Laitan siis itseni peliin jokaisessa asiakaskohtaamisessa ja valmennuksessa.
 
Minusta tärkeintä valmennuksessa on se, että pystyn auttamaan sinua eteenpäin omassa toiminnassasi. Sinun menestymisesi on minulle tärkeää. 
 
Yrittäjyys on minulle elämäntapa, enkä voisi  kuvitella itseäni tekemässä mitään muuta. Yrittäjäksi ryhtyminen on rohkeaa,  jokaisen yrittäjän tulisi muistaa tämä. 

Pala minun tarinaani

 
Matkani yrittäjäksi ja kouluttajaksi on kulkenut monen maan ja pysähdyksen kautta.
Matkailuala on ollut minulle lähellä sydäntä. Tuo rakkaus alaan vei minut ulkomaille yli 10 vuodeksi. Matkallani kohti yrittäjyyttä, olen kerännyt mukaani valtavan määrän osaamista ja tietoa elämän, koulutusten ja erilaisten työtehtävien kautta. Kaikki se tieto on sinun käytettävissä koko jäsenyytesi ajan. 
 
Vuoden 2022 loppuun mennessä olen valmentanut yli 2000 aloittavaa yrittäjää.
 
Blogien ja podcastien kautta voit tutustua minuun paremmin. 
Blogit
Muutama sana minusta
3:39
 

 Sari Pitkonen 

Olen Sari Pitkonen. Minulla on työkokemusta sosiaalialan ja somaattisen puolen hoitotyöstä sekä  olen tehnyt töitä pitkään myös päihde- ja mielenterveysasiakkaiden kanssa. Olen työskennellyt niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Työssäni olen saanut seurata läheltä monenlaisia elämäntarinoita. 

Elämänkokemukseni kolmen nuoren äitinä sekä entisenä joukkuelajin aktiiviurheilijana ja nuorten valmentajana on kasvattanut minut ymmärtämään ihmisten erilaisuutta ja erilaisia elämänvaiheita, sekä yhteensovittamaan yksityis- ja työelämän haasteita.


Työnohjauksen yhteydessä on mahdollisuus korva- akupunktiohoitoon, jota voidaan käyttää mm. rentoutumiseen.


Ammattitaitoni on käytössäsi tukemaan toimijuutta työssäsi sekä lisäämään työssä jaksamista ja voimavaroja toimialasta riippumatta.

  

Työnohjaus


Työnohjaajana haluan luoda välittömän ja avoimen ilmapiirin, jossa jokaisella on mahdollisuus tulla riittävällä tavalla kuulluksi.

"Hyvän dialogin perustana on luottamus ja tunne tasapuolisuuden toteutumisesta."

 

Tutustu Työnohjaukseen

Mira Kettunen

Oma rakkauteni Suomalaista luontoa kohtaan, kokemukseni luontoyhteyden merkityksestä ihmisen kokonaishyvinvoinnissa sekä esteetikko minussa, tykästyivät sisällöntuotantoon alkaessani työskennellä freelancerina Honkataloille. Tekstit ja esimerkiksi musiikissa merkitykselliset sanoitukset ovat aina olleet minulle tärkeitä, jopa sävellystä tärkeämpiä. Nyt saan työskennellä sisällöntuotannossa sanojen parissa ja someassistentin palveluissa esteettinen puoleni pääsee esille. Minulla on asiakaspalvelun eri tehtävistä kokemusta koko työhistoriani ajalta ja psyk.sh kokemus on antanut hyvän ihmiskäsityksen. Minun on helppo astua asiakkaasi asemaan ja ilmaista asiallista, mutta ihmiseltä ihmiselle puhuttua sanomaa.

Halusin yksilöityä palveluissani luontoarvoihin. Asiakkaitani ovat kotimaiset brändit, joiden luontosuhde on vahva, kuten Honkatalot, Polar Life Haus ja Mealfeels.

Minusta on kiehtovaa perehtyä uusiin aloihin ja asioihin, viedä sydämellä Suomalaisia innovaatioita myös maailmalle. Olla tekemässä sisältöä ja somepalveluita yrityksille, jotka ovat vastuullisia ja joiden sydämessä sykkii Suomalainen luonto!

Tutustu sisällöntuottamiseen Instagram tililtä @silmuistasanoiksi.

Katso lisää Silmuista Sanoiksi

Laita viestiä valmentajille

Onko sinulla kysyttävää? Laita kysymyksesi alla olevalla lomakkeella

 

Tietosi ovat turvassa, lähetämme sinulle ainoastaan tietoa, jota olet tilannut eli kiinnostukseesi liittyvää asiatietoa.

Lue valmentajien ajatuksia TarjaTalks Blogista

Elämällä opittua

Tästä tarina alkaa. Miksi yrittäjyys on minulle elämäntapa? Mitä kaikkea olen sarjayrittäjyydessä oppinut, sen voit lukea blogeistani tulevaisuudessa. Ensimmäinen tarinani kertoo taustaa yrittämiseen ja omiin unelmiini. 

 

 

Yhtiömuodon valinta

Tässä kirjoituksessa annan vinkkejä yhtiömuodon valintaan.  Jokainen yritysmuoto on erilainen ja yritystoiminan aloittamisvaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota useisiin seikkoihin, ennen kuin tekee päätöksen yhtiömuodosta.  

Pelkästään edulliset perustamismaksut eivät ole hyvä päätöksen perusta. 

Tulossa! Mistä löytyy innostus ja motivaatio jokaiseen päivään?

Yrittäjyydessä on ylä-ja alamäkiä.Mistä yrittäjä kaivaa motivaation ja innostuksen niinä huonoina päivinä? Tämä on visainen kysymys, joskus tuntuu siltä, että heitän koneen nurkkaan ja menen peiton alle, enkä tule sieltä enää koskaan pois. 

Siirry blogiin

Seuraa TarjaTalks valmennusta Somessa!