Tarja Kekäläinen

Yrittäjyysvalmennusta, yrityksen kehittämistä,  aloittavien yrittäjien valmennusta, verkkokaupan perustaminen ja markkinoinnin strategiat ja suunnittelu sekä digimarkkinointi. 

Yrittäjä yrityksessä TarjaTalks Oy

Viedään yhdessä liiketoimintasi uudelle tasolle!

Tutustu Tarjaan

Mira Sassi

Psykiatrinen sairaanhoitaja, kauttani saat sote-konsultaatiota ja some-assistentin palveluja. 

Yrittäjä yrityksessä Eloa Herkkyydellä

Tervetuloa työskentelemään kanssani!

Tutustu Miraan

Sari Pitkonen

Työnohjausta

Hei, olen Tarja Kekäläinen

 TarjaTalks Oy:n perustaja

 

Olen aina kulkenut omaa polkuani, välillä kompastellen ja välillä sujuvasti askeltaen. Koskaan en ole kadottanut innostuneisuuttani ja uteliaisuuttani uutta kohtaan. Niinpä haluan luoda jotakin uutta myös TarjaTalks yritykseni ympärille. Näin syntyi TARJATALKS GROUP, ryhmä osaajia, joilla on mahdollisuus vaikuttaa muiden ihmisten elämään positiivisesti. 
 
Ystäväni kuvailevat minua rohkeaksi. Olen erittäin tavoitteellinen kaikessa mitä teen ja haluan tehdä kaiken niin hyvin kuin mahdollista. Laitan siis itseni peliin jokaisessa asiakaskohtaamisessa ja valmennuksessa.
 
Minusta tärkeintä valmennuksessa on se, että pystyn auttamaan sinua eteenpäin omassa toiminnassasi. Sinun menestymisesi on minulle tärkeää. 
 
Yrittäjyys on minulle elämäntapa, enkä voisi  kuvitella itseäni tekemässä mitään muuta. Yrittäjäksi ryhtyminen on rohkeaa,  jokaisen yrittäjän tulisi muistaa tämä. 

Minun tarinani

 
Matkani yrittäjäksi ja kouluttajaksi on kulkenut monen maan ja pysähdyksen kautta.
Matkailuala on ollut minulle lähellä sydäntä. Tuo rakkaus alaan vei minut ulkomaille yli 10 vuodeksi. Matkallani, kohti yrittäjyyttä, olen kerännyt mukaani valtavan määrän osaamista ja tietoa elämän,  koulutusten ja erilaisten työtehtävien kautta. Kaikki se tieto on sinun käytettävissä koko jäsenyytesi ajan. 
 
Blogien ja podcastien kautta voit tutustua minuun paremmin. Samalla voit lukea enemmän omasta  yrittäjyyden polustani ja saat samalla hyödyllistä tietoa yrittäjänä toimimisesta ja vinkkejä omalle yrittäjän polullesi.  
Muutama sana minusta
3:39
 

 Mira Sassi 

Olen Mira Sassi, neljääkymppiä lähestyvä uusperheellinen erityisherkkä ja esteetikko nainen. Olen sotealan ammattilainen, mutta halusin lähteä rakentamaan itselleni työn, jossa voin yhdistää mielenkiinnon kohteitani ja toteuttaa arvojeni mukaista elämää.

Näin syntyi Eloa Herkkyydellä.

 

Sote-konsultaatio


Vaikeissa huoltajuuskiista-, vieraannuttamis- ja perhetilanteissa autan sinua pärjäämään sekavassa sote-viidakossa. Huolehdin, että saat perheesi tilanteesta oikeat tiedot ja palvelut, jotka teille kuuluvat. Perehdyn taustoihin ja autan asioinnissa sosiaali- ja terveydenhuollon parissa.

" Tämän palvelun käynnistämisessä minua ajoi vahva oikeudenmukaisuuden taju. Minusta meillä kuuluu olla sellaiset sote-palvelut, joissa asiakas tulee nähdyksi, hän saa palvelut jotka hänelle lain mukaan kuuluu tarjota ja ennen kaikkea lasten edut tulisi toteutua palveluverkoissa paremmin.
Tutustu Sote-konsultaatioon

Silmuista Sanoiksi

 Sydämessä Suomalainen Luonto sekä kunnioitus kotimaisia brändejä kohtaan sekä halu edistää näitä molempia, syntyi someassistentin palvelut Silmuista Sanoiksi

Rakkauteni suomalaista luontoa kohtaan, kokemukseni luontoyhteyden merkityksestä ihmisen kokonaishyvinvoinnissa sekä esteetikko minussa, tykästyivät sisällöntuotantoon alkaessani työskennellä freelancerina Honkataloille. Tekstit ja esimerkiksi musiikissa merkitykselliset sanoitukset ovat aina olleet minulle tärkeitä, jopa sävellystä tärkeämpiä.

Sisällöntuotannossa sanojen parissa ja someassistentin palveluissa esteettinen puoleni pääsee esille. Minulla on asiakaspalvelun eri tehtävistä kokemusta pitkältä ajalta ja erityisesti psyk.sh kokemus on antanut hyvän ihmiskäsityksen. Minun on helppo astua asiakkaan asemaan ja ilmaista asiallista, mutta ihmiseltä ihmiselle kohdennettua sanomaa. Haluan yksilöityä palveluissani luontoarvoihin.

Asiakkaitani ovat jo muutamat kotimaiset brändit, joiden luontosuhde on vahva, kuten Honkatalot, Polar Life Haus ja Mealfeels. Minusta on kiehtovaa perehtyä uusiin aloihin ja asioihin, tehdä sydämellä suomalaisia innovaatioita tunnetuiksi.

Olla tekemässä sisältöä ja somepalveluita yrityksille, jotka ovat vastuullisia ja joiden sydämessä sykkii suomalainen luonto!

Tutustu palveluuni

Laita viestiä valmentajille

Onko sinulla kysyttävää? Laita kysymyksesi alla olevalla lomakkeella

 

Tietosi ovat turvassa, lähetämme sinulle ainoastaan tietoa, jota olet tilannut eli kiinnostukseesi liittyvää asiatietoa.

Lue ajatuksia yrittäjyydestä TarjaTalks Blogista

Elämällä opittua

Tästä tarina alkaa. Miksi yrittäjyys on minulle elämäntapa? Mitä kaikkea olen sarjayrittäjyydessä oppinut, sen voit lukea blogeistani tulevaisuudessa. Ensimmäinen tarinani kertoo taustaa yrittämiseen ja omiin unelmiini. 

 

 

Yhtiömuodon valinta

Tässä kirjoituksessa annan vinkkejä yhtiömuodon valintaan.  Jokainen yritysmuoto on erilainen ja yritystoiminan aloittamisvaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota useisiin seikkoihin, ennen kuin tekee päätöksen yhtiömuodosta.  

Pelkästään edulliset perustamismaksut eivät ole hyvä päätöksen perusta. 

Tulossa! Mistä löytyy innostus ja motivaatio jokaiseen päivään?

Yrittäjyydessä on ylä-ja alamäkiä.Mistä yrittäjä kaivaa motivaation ja innostuksen niinä huonoina päivinä? Tämä on visainen kysymys, joskus tuntuu siltä, että heitän koneen nurkkaan ja menen peiton alle, enkä tule sieltä enää koskaan pois. 

Siirry blogiin

Seuraa minua Somessa!