Katso 5 vinkkiä markkinoinnin aloittamiseen

Tarja Kekäläinen

YTM, paikallistalouksien kehittäminen ja yrittäjyys pääaineena sekä ammatillinen opettaja ja vientisihteeri.

Yrittäjyysvalmennusta, yrityksen kehittämistä,  aloittavien yrittäjien valmennusta, verkkokaupan perustaminen ja markkinoinnin strategiat ja suunnittelu sekä digimarkkinointi. 

Yrittäjä yrityksessä TarjaTalks Oy

Viedään yhdessä liiketoimintasi uudelle tasolle!

Tutustu Tarjaan

Mira Kettunen

Psykiatrinen sairaanhoitaja. Vahvan sote-alan kokemukseni avulla saat kauttani sote-konsultaatiota. Lisäksi yrittäjyys on luonut minulle mahdollisuuden tuottaa tehokkaita ja toimivia some-assistentin palveluja. 

Yrittäjä yrityksessä Eloa Herkkyydellä

Tervetuloa työskentelemään kanssani!

Tutustu Miraan

Sari Pitkonen

Kokemusta somaattisen puolen hoitotyöstä sekä päihde- ja mielenterveysasiakkaiden kanssa työskentelystä.  

Lempeällä läsnäololla haluan luoda tilaa ajattelulle ja rohkaista eteenpäin kohti muutosta.

 Yrittäjä yrityksessä Parempi Polku

Anna minun auttaa sinua luomaan hyvää jaksamista työhön!

Tutustu Sariin

Hei, olen Tarja Kekäläinen

 TarjaTalks Oy:n perustaja

 

Olen aina kulkenut omaa polkuani, välillä kompastellen ja välillä sujuvasti askeltaen. Koskaan en ole kadottanut innostuneisuuttani ja uteliaisuuttani uutta kohtaan. Niinpä halusin uudistaa yritykseni toimintaa ja luoda jotakin merkityksellistä TarjaTalks yritykseni ympärille. Näin syntyi TARJATALKS GROUP.  Joka on ryhmä osaajia, jotka haluavat vaikuttaa muiden ihmisten elämään positiivisesti. 
 
Ystäväni kuvailevat minua rohkeaksi. Olen erittäin tavoitteellinen kaikessa mitä teen ja haluan tehdä kaiken niin hyvin kuin mahdollista. Laitan siis itseni peliin jokaisessa asiakaskohtaamisessa ja valmennuksessa.
 
Minusta tärkeintä valmennuksessa on se, että pystyn auttamaan sinua eteenpäin omassa toiminnassasi. Sinun menestymisesi on minulle tärkeää. 
 
Yrittäjyys on minulle elämäntapa, enkä voisi  kuvitella itseäni tekemässä mitään muuta. Yrittäjäksi ryhtyminen on rohkeaa,  jokaisen yrittäjän tulisi muistaa tämä. 

Pala minun tarinaani

 
Matkani yrittäjäksi ja kouluttajaksi on kulkenut monen maan ja pysähdyksen kautta.
Matkailuala on ollut minulle lähellä sydäntä. Tuo rakkaus alaan vei minut ulkomaille yli 10 vuodeksi. Matkallani kohti yrittäjyyttä, olen kerännyt mukaani valtavan määrän osaamista ja tietoa elämän, koulutusten ja erilaisten työtehtävien kautta. Kaikki se tieto on sinun käytettävissä koko jäsenyytesi ajan. 
 
Vuoden 2022 loppuun mennessä olen valmentanut yli 2000 aloittavaa yrittäjää.
 
Blogien ja podcastien kautta voit tutustua minuun paremmin. 
Blogit
Muutama sana minusta
3:39
 

 Mira Kettunen 

Olen Mira Sassi, neljääkymppiä lähestyvä uusperheellinen erityisherkkä ja esteetikko nainen. Olen sotealan ammattilainen, mutta halusin lähteä rakentamaan itselleni työn, jossa voin yhdistää mielenkiinnon kohteitani ja toteuttaa arvojeni mukaista elämää.

Näin syntyi Eloa Herkkyydellä.

 

Sote-konsultaatio


Vaikeissa huoltajuuskiista-, vieraannuttamis- ja perhetilanteissa autan sinua pärjäämään sekavassa sote-viidakossa. Huolehdin, että saat perheesi tilanteesta oikeat tiedot ja palvelut, jotka teille kuuluvat. Perehdyn taustoihin ja autan asioinnissa sosiaali- ja terveydenhuollon parissa.

" Tämän palvelun käynnistämisessä minua ajoi vahva oikeudenmukaisuuden taju. Minusta meillä kuuluu olla sellaiset sote-palvelut, joissa asiakas tulee nähdyksi, hän saa palvelut jotka hänelle lain mukaan kuuluu tarjota ja ennen kaikkea lasten edut tulisi toteutua palveluverkoissa paremmin.
Tutustu Sote-konsultaatioon

Silmuista Sanoiksi

 Sydämessä Suomalainen Luonto sekä kunnioitus kotimaisia brändejä kohtaan sekä halu edistää näitä molempia, syntyi someassistentin palvelut Silmuista Sanoiksi

Rakkauteni suomalaista luontoa kohtaan, kokemukseni luontoyhteyden merkityksestä ihmisen kokonaishyvinvoinnissa sekä esteetikko minussa, tykästyivät sisällöntuotantoon alkaessani työskennellä freelancerina Honkataloille. Tekstit ja esimerkiksi musiikissa merkitykselliset sanoitukset ovat aina olleet minulle tärkeitä, jopa sävellystä tärkeämpiä.

Sisällöntuotannossa sanojen parissa ja someassistentin palveluissa esteettinen puoleni pääsee esille. Minulla on asiakaspalvelun eri tehtävistä kokemusta pitkältä ajalta ja erityisesti psyk.sh kokemus on antanut hyvän ihmiskäsityksen. Minun on helppo astua asiakkaan asemaan ja ilmaista asiallista, mutta ihmiseltä ihmiselle kohdennettua sanomaa. Haluan yksilöityä palveluissani luontoarvoihin.

Asiakkaitani ovat jo muutamat kotimaiset brändit, joiden luontosuhde on vahva, kuten Honkatalot, Polar Life Haus ja Mealfeels. Minusta on kiehtovaa perehtyä uusiin aloihin ja asioihin, tehdä sydämellä suomalaisia innovaatioita tunnetuiksi.

Olla tekemässä sisältöä ja somepalveluita yrityksille, jotka ovat vastuullisia ja joiden sydämessä sykkii suomalainen luonto!

Tutustu palveluuni

 Sari Pitkonen 

Nimeni on Sari Pitkonen. Minulla on työkokemusta somaattisen puolen hoitotyöstä sekä päihde- ja mielenterveysasiakkaiden kanssa työskentelystä. Olen työskennellyt niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Elämänkokemukseni kolmen nuoren äitinä sekä entisenä joukkuelajin aktiiviurheilijana ja nuorten valmentajana on kasvattanut minut ymmärtämään ihmisten erilaisuutta ja elämänvaiheita, sekä yhteensovittamaan yksityiselämän ja työelämän haasteita.


Työnohjauksen yhteydessä on mahdollisuus korva- akupunktiohoitoon, jota voidaan käyttää mm. rentoutumiseen.


Ammattitaitoni on käytössäsi tukemaan toimijuutta työssäsi sekä lisäämään työssä jaksamista ja voimavaroja toimialasta riippumatta.

  

Työnohjaus


Työnohjaajana haluan luoda välittömän ja avoimen ilmapiirin, jossa jokaisella on mahdollisuus tulla riittävällä tavalla kuulluksi.

"Hyvän dialogin perustana on luottamus ja tunne tasapuolisuuden toteutumisesta."

 

Tutustu Työnohjaukseen

Laita viestiä valmentajille

Onko sinulla kysyttävää? Laita kysymyksesi alla olevalla lomakkeella

 

Tietosi ovat turvassa, lähetämme sinulle ainoastaan tietoa, jota olet tilannut eli kiinnostukseesi liittyvää asiatietoa.

Lue valmentajien ajatuksia TarjaTalks Blogista

Elämällä opittua

Tästä tarina alkaa. Miksi yrittäjyys on minulle elämäntapa? Mitä kaikkea olen sarjayrittäjyydessä oppinut, sen voit lukea blogeistani tulevaisuudessa. Ensimmäinen tarinani kertoo taustaa yrittämiseen ja omiin unelmiini. 

 

 

Yhtiömuodon valinta

Tässä kirjoituksessa annan vinkkejä yhtiömuodon valintaan.  Jokainen yritysmuoto on erilainen ja yritystoiminan aloittamisvaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota useisiin seikkoihin, ennen kuin tekee päätöksen yhtiömuodosta.  

Pelkästään edulliset perustamismaksut eivät ole hyvä päätöksen perusta. 

Tulossa! Mistä löytyy innostus ja motivaatio jokaiseen päivään?

Yrittäjyydessä on ylä-ja alamäkiä.Mistä yrittäjä kaivaa motivaation ja innostuksen niinä huonoina päivinä? Tämä on visainen kysymys, joskus tuntuu siltä, että heitän koneen nurkkaan ja menen peiton alle, enkä tule sieltä enää koskaan pois. 

Siirry blogiin

Seuraa TarjaTalks valmennusta Somessa!